Adrenalin Dedektör

Şirket Hakkında
12.07.2010 tarihinde Elektromanyetik algılama teknolojisi alanında üretim faaliyetine başlayan ADRENALİN METAL DETECTORS Moleküler Frekans Algılayıcı, Metal Dedektör ve Zemin Ölçüm Radarı gibi yer altı araştırmalarında kullanılan cihazları ile kısa sürede Dünya’nın en iyi algılayıcı teknolojisi üreten firmaları arasında yerini almayı başarmıştır.

ADRENALİN METAL DETECTORS tarafından üretilen elektromanyetik ölçüm metoduna sahip ürünler Hobi, Askeri, Balistik, Jeoloji, İnşaat ve Madencilik alanlarında başarı ile kullanılmaktadır.

ADRENALİN METAL DETECTORS arge, tasarım ve geliştirme teknolojisi ile Dünya’nın en iyi metal dedektör üreticileri arasında yer almaktadır.
Adrenalin Dedektör
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Adrenalin Dedektör
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: özgür karagöz
Adres: İstiklal mah. Atatürk cad.no:70 Muratlı Tekirdağ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 3617760
Web Sitesi: http://www.adrenalindedektor.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Adrenalin Dedektör firma bilgileri. Adrenalin Dedektör adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Adrenalin Dedektör ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Adrenalin Dedektör firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.