Afyon Mermer San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Doğal Taşın Zerafetiyle
Afyon Mermer doğaltaşın zerafetini ince işçilikle şekillendirerek mekanlarınıza kalıcı bir güzellik sunuyor. Milyonlarca yıldır yer altında dünyamızın doğal ahengi ve basınç ile bir nevi cefayla bileşik oluşturan kireç taşları mermer cevherini oluştururlar, sonrasında mermerin doğduğu yerden değerli cevher uzmanlarımızca seçilerek, emekle kesilir biçimlendirilir ve sonunda Afyon Mermer adıyla piyasaya sürülür. Mermerin mutfağında cevherin değerini anlamak ve onu layıkıyla kendini tamamlayacak mekanın parçası haline getirmek bizim ise işimiz. Biz mermer ocaklarına baktığımızda sadece renkli taşlar görmüyoruz, Afyon Mermer doğanın bizlere sunduğu cevhere birkaç dokunuşla sabat adına neler yapılabildiğini kanıtlamak amacı gütmektedir.
Afyon Mermer San.tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Afyon Mermer San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Erdal Kaplan
Adres: Dumlupınar Mahallesi Atatürk Caddesi no:5/1d Merkez afyonkarahisar
Şehir: Afyon
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 0099007
Web Sitesi: https://www.afyonmermer.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Afyon Mermer San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Afyon Mermer San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Afyon Mermer San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Afyon Mermer San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.