Ag Çevre Danışmanlık

Şirket Hakkında
AG Çevre Danışmanlık olarak, Türkiye'de Çevre teknolojilerinin olduğu tüm uygulama alanlarında çevre danışmanlık, projelendirme montaj, devreye alma, GFB, atıksu arıtma, danışmanlık hizmetleri ve işletilmesi alanlarında faaliyet göstermekteyiz.

Çevrenin korunması için tesis veya faaliyetin çalışmaya başlamasından sona erdirilmesine kadar olan süreçte ortaya çıkan her türlü atığın çevre yönetimi kapsamında kontrollü bir şekilde uzatılmasını ve bertaraf / geri kazanımının sağlanmasına yönelik çalışmalarda hizmet vermekteyiz.
Ag Çevre Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ag Çevre Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Nefize Yıldız
Adres: Kentplus Residence C BLok D:11 Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3995200
Web Sitesi: httpp://www.agcevre.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ag Çevre Danışmanlık firma bilgileri. Ag Çevre Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ag Çevre Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ag Çevre Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.