Ag Spor İç Ve Dış Tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2006 senesinde hizmete girmiştir.Tekstil promosyon anlamında Türkiye deki birçok kurumsal firmaya tedarikçi olarak hizmet vermekteyiz.Rekabetçi piyasa koşullarında, üretim ağımızın genişliğini kullanarak bu koşullara ve rekabetçi fiyatlara ulaşmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz bünyesinde tulum, t-shirt, s-shirt, gömlek
kaban, yağmurluk, şapka, atkı, bere eldiven, ceket, pantolon gibi ürünlerin üretimi yapılmaktadır.Rekabetçi piyasa koşullarında bu ürünleri kaliteli servis ve kısa üretim sürelerinde en iyi şekilde yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Ag Spor İç Ve Dış Tic.ltd.şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Alper Üner
Adres: Ofis: Manolya Sok No:9/1-B Dikilitaş Beşiktaş
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2588748
Faks: (212) - 2588749
Web Sitesi: http://www.agspor.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bahçevan Tulum,tam Tulum
Şirketimiz bünyesinde hertürlü işçi tulumu üretimi mevcuttur.Şirketimiz çeşitli uluslar arası firmalarla tedarikçi olarak çalışmaktadır.Üretim kapasit...
Ag Spor İç firma bilgileri. Ag Spor İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ag Spor İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ag Spor İç Ve Dış Tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.