Ağababa Döner

Şirket Hakkında
Polat lezzet gıda olrak 2003 yılında Polesan Catering adı ile toplu yemek sektöründe hizmet etmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizden gelen talep üzerine Dudulu Organize Sanayi bölgesinde 900 mertekare bir alan üzerinde Ağababa Döner Yemek Restaurant’ını açmış bulunmaktayız.

AMACIMIZ;

Satınalmadaki gücümüzü de kullanarak kaliteli ürünleri makul fiyata siz değerli müşterilerimize sunmaktır.


Ağababa Döner



Mutfak Sanatı




Mutfak sanatı ilim olarak insan besini ile ilgili besinleri araştırır. Amacı insanların en iyi şekilde beslenerek yaşamasını sağlamaktadır.

Bir milletin geleceği aldığı gıdaya bağlıdır… sözündeki gerçek payı büyüktür. Mutfak hem de bir sanattır. Mutfak sanatı , yiyecek maddelerinin sınıflandırılması yönünden doğal bilimlere, terkipleri yönünden kimya ile hazırlanışı ve göze görünmesi yönünden güzel sanatlarla, en iyi malın en ucuza sağlanması ve en karlı şekilde satılması yönünden ticaretle, gümrük gelirlerine yarattığı kaynaklar yönünden iktisatla ilgilidir.

İnsanlar çoğu işlerini yemek masasında çözümlerler. Bu bakımdan mutfak sanatının iş alanlarında, politik ve diplomatik alanlarda büyük bir önem vardır. Bazı milletlerin akıbeti bile ziyafet masalarında kararlaştırılmıştır.

Yeni doğan bir çocuğun süt içebilmek için attığı çığlıklardan, son dakikasını yaşayan bir insanın bir damla su içebilmek için yaptığı son çabalara kadar pek çok şey bize mutfak sanatının yaşam için önemini açık bir şekilde göstermektedir
Ağababa Döner
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ağababa Döner
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
Yetkili Kişi: yucel polat
Adres: dudullu natoyolu cad no 229 imes b kapısı karşısı ümraniye istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4206262
Web Sitesi: www.agababadoner.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ağababa Döner firma bilgileri. Ağababa Döner adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ağababa Döner ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ağababa Döner firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.