Ağabey Kömürcülük – Kömür Merkezi

Şirket Hakkında
Şirketimiz 1976 yılından beri İthal kömür, Yerli kömür, Odun, Fuel-Oil satışını yapmaktadır. Bölgede Kamu kurum ve kuruluşlarının ihalelerine katılma kapasitesine sahip olan ve kazandığımız ihaleleri zamanında ve sorunsuz teslim eden firmamız ; İthal kömür pazarının hemen hemen her alanında tecrübe ve deneyim kazanmıştır. Sanayi kuruluşlarına , Apartman ve Sitelere , Bayilere vs... kömür tedariki konusunda oldukça başarılı yıllar geçiren şirketimiz, bugün bütün ithalatçı firmaların toptancılığını yapan bir firma konumuna erişmiştir.
VİZYON & MİSYON
Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlamak ve geniş ürün yelpazesinde müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir firma olmak.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ağabey Kömürcülük – Kömür Merkezi
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: Ağabey Kömürcülük – Kömür Merkezi
Adres: Yenişehir Mh. Ali Emiri Cd. 6. Sk. Dilek Apt. 1/1 Yenişehir / Diyarbakır
Şehir: Diyarbakır
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 2436063
Web Sitesi: http://www.diyarbakirkomurculuk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ağabey Kömürcülük – firma bilgileri. Ağabey Kömürcülük – adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ağabey Kömürcülük – ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ağabey Kömürcülük – Kömür Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-09-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.