Ağabeyliler Vinç;oto Kurtarıcı,kiralık Vinç,araç Çekici,oto Kurtarma Konya

Şirket Hakkında
AĞABEYLİLER VİNÇ;Konyada oto kurtama, araç çekici, araç çekme, oto çekme hizmeti, oto kurtarıcı, oto kurtarma ve oto çekici, oto taşıma, tekne taşımacılığı, yat taşımacılığı ve deniz araçları nakliyesi, oto araç çekim, oto taşımacılık, tır çekme-otobüs-kamyon-kurtarma hizmeti, motosiklet karavan özel oto taşımacılık ve nakliyesi, vinç işletmeciliği, oto taşıma, Araç nakliye ve taşıma işleri, Sepetli vinç hizmetleri, Sepetli bina boyama, mobil iskelete hizmetleri, Bina duvarına yazı yazma, Totem Tabela montaj işleri, Reklam ve tabela dikilmesi, kurtarma ve vinç işletmeciliği ve acil çekici hizmeti, araç kurtarma ve acil yol yardım hizmeti, vinç kiralama, saatlik, Haftalık ve aylık vinç kiralama hizmeti vermektedir.
Ağabeyliler Vinç;oto Kurtarıcı,kiralık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ağabeyliler Vinç;oto Kurtarıcı,kiralık Vinç,araç Çekici,oto Kurtarma Konya
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Şaban Önal
Adres: Zafer Sanayi Güven Caddesi No: 36 KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2490039
Web Sitesi: www.konyavinckiralama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ağabeyliler Vinç;oto Kurtarıcı,kiralık firma bilgileri. Ağabeyliler Vinç;oto Kurtarıcı,kiralık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ağabeyliler Vinç;oto Kurtarıcı,kiralık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ağabeyliler Vinç;oto Kurtarıcı,kiralık Vinç,araç Çekici,oto Kurtarma Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.