Ağabeyliler Vinç;vinç Kiralama,saatlik,haftalık Ve Aylık Kiralık Vinç Hizmetleri Konya

Şirket Hakkında
AĞABEYLİLER VİNÇ;Elektrik direği dikim işleri, Trafo taşıma ve montaj İşleri, Oto kurtarma ve taşıma işleri, Prefabrik, inşaat nakliyat ve montaj işleri, Konteyner, hazır ev indirme ve yükleme işleri, Sepetli vinç hizmetleri, Sepetli bina boyama, mobil iskelete hizmetleri, Bina duvarına yazı yazma, Totem Tabela montaj işleri, Reklam ve tabela dikilmesi ile montaj işleri, Ağır yüklerin, kaldırma indirme ve taşınması, Beton blok ve plakaların nakliyat işleri, Çelik konstrüksiyon ve yapıların montaj işleri, saatlik, Haftalık ve aylık vinç kiralama hizmetleri, Yapıların montaj işleri, cnc ve makina indirme taşıma ile Montaj ve Demontaj işleri, araç kurtarma ve nakliye işleri, kurtarma ve vinç işletmeciliği, acil yol yardım hizmeti ve araç, oto kurtarma işeri, acil çekici, kiralık vinç, sepetli vinç hizmeti, araç çekme ve kurtarma işleri, oto kurtarıcı, yol yardımı, oto çekici, araç nakliye ve taşıma işleri, Kum ve Taş ocaklarında konkasör, Bant, Silo, Makina, Punker Montajı ve Demontajı, Bina Cephe Temizliği ve cam silme işleri vinç hizmetleri, bilyalı tekerlekle(domuz arabası) fabrika içinde cnc ve makine indirme ile yerleştrilmesi, montajı ve demontajı, Araç nakliye ve taşıma işleri yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ağabeyliler Vinç;vinç Kiralama,saatlik,haftalık Ve Aylık Kiralık Vinç Hizmetleri Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
Yetkili Kişi: şaban önal
Adres: Zafer Sanayi Güven Caddesi No: 36 KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2490039
Web Sitesi: www.agabeylilervinc.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ağabeyliler Vinç;vinç Kiralama,saatlik,haftalık firma bilgileri. Ağabeyliler Vinç;vinç Kiralama,saatlik,haftalık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ağabeyliler Vinç;vinç Kiralama,saatlik,haftalık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ağabeyliler Vinç;vinç Kiralama,saatlik,haftalık Ve Aylık Kiralık Vinç Hizmetleri Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.