Agaoglu Rent A Car

"GÜVEN -KALİTE-KONFOR "

Şirket Hakkında
2000 yılında araç kiralama konusunda faliyete başlayan ağaoğlu rent a car . Profesyonel hizmet anlayışıyla filo ve araç konusunda günün koşullarına uygun ararç yeterliliğiyle ön plana çıkmaktadır.
Çalışma arkadaşlarımız. müşteri memnniyeti konusunda göstermiş olduğu hassasiyette başarıyı yakalamıştır.
Yeni model araçlarımızla hizmetteyiz.
Ekonomik koşullar üretmekte kayda değer başarı.
Geniş araç yelpazesi ile tüm müşterilerine hitap edebilme.
İstendiğinde şöförlü araç tahsis edebilme.
Türkiye'nin her ilinde aynı kalitede hizmet.
Agaoglu Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
GÜVENİLİR FİRMA.
Yolculuğunuz esnasında, A’dan Z’ye ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hizmetleri güvenli, kaliteli ve zamanında sunan bir araç kiralama şirketidir.. "ağaoğlu rent a car. Türkiye’nin her yerindeki yolculuklarınızda, Ağaoğlu güvenilir yol arkadaşınız olacaktır. "AĞAOĞLU RENT A CAR".İhtiyaç duyduğunuz eğer güvenli bir yolculuk için güvenilir bir partner, zamanında ve kaliteli bir hizmet, temiz ve konforlu araçlar ise bizi arayınız.
İletişim Bilgileri
Firma: Agaoglu Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Murat Balyemez
Adres: Çobançeşme mah. sanayi cad. no:44 Nish İstanbul residance B.blok Daire: 63 Istanbul,Yenibosna, Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6036894
Faks: (212) - 6036895
Web Sitesi: www.agaoglurentacar.net
Ürünleri
Yolculuğunuz süresince, tüm beklentilerinizi karşılayacak özellikteki araçlarımızla, araç kasko sigortası. güvencesinde sağlanan yol yardımı, yılın...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Agaoglu Rent A Car firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 1.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Agaoglu Rent A firma bilgileri. Agaoglu Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Agaoglu Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Agaoglu Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.