Ağbaba Evden Eve Nakliyat

Şirket Hakkında
Ağbaba Evden Eve Nakliyat : HAKKIMIZDA


1993 yılında kurulan Ağbaba Evden Eve Nakliyat, bu yıl 16. hizmet yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Evden Eve Nakliyat veya Taşımacılık Emek yoğun, uzmanlık isteyen bir iş koludur. Ağbaba Nakliyat; kurulduğu günden bugüne Evden eve taşımacılıkta Ülkemizin lider firmalarından biri olmuştur.
Türkiyede evden eve ye özel hizmet vermek üzere kurulan ilk şirketlerden olan Ağbaba Nakliyat, bugün Türkiyedeki en yüksek müşteri portföyüne sahip nakliyat firmalarından biridir.
Kurulduğu günden bu yana sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışan Ağbaba nakliyat kaliteye odaklanan hizmet anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti için vargücüyle çalışmaktadır.
Ağbaba Evden Eve Nakliyat gerek personelini gerekse araç filosunu ve yan ekipmanlarını sürekli geliştirerek, müşterilerine taşınmayı bir korku olmaktan çokarmaktadır.
Ağbaba Evden Eve Nakliyat bu bilinç ve anlayış ile ihtiyaçlara uygun gerçek çözümler sunmaktadır.
Ağbaba nakliyat belgesi olan k1, k2 ve k3 belgelerine sahip olup; şehir içi ve şehirler arası taşımacılık yapmaktadır.

Neden Ağbaba Evden Eve Nakliyatı seçmeliyim?

•Evden Ev Nakliyat Konusunda uzman
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ağbaba Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Nakliyat
Yetkili Kişi: Sıddık Ağbaba
Adres: Bağdat Cad. Doğan Pasajı 179 / 165 Maltepe / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4591542
Web Sitesi: http://www.agbabanakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ağbaba Evden Eve Nakliyat firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Ağbaba Evden Eve firma bilgileri. Ağbaba Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ağbaba Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ağbaba Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.