Ağca Metal Sıvama

Şirket Hakkında

AĞCA Metal Sıvama; Mehmet AĞCA tarafından 2006 yılında kurulmuş olup sahip olduğu çalışkanlık ve üretim işleminin her aşamasında ki becerisi ile günümüze denk çalışmasını sürdürmüştür. Makine parkurunu geliştirirken kalıp sayısını da artırmayı bilmiştir. Müşterisinden gelen direktiflerine kendi çalışmalarını da katarak kısa zamanda çözüm üretmeyi başarmıştır. Spot aydınlatma modelleri ve armatür modelleri preshane bölümümüzde ki çalışmalarımızdandır. Çalışma alanımız preshane ve sıvama bölümlerinden oluşmaktadır. Saç, paslanmaz saç, bakır, alüminyum, sarı ve galvanizli saç türleri ile üretim yapmaktayız. Aydınlatma sektöründen, armatür, havalandırma sektörüne(aspiratör), makine filtresi, duvar saati kalıplarından, çeşitli makine parçalarına kadar ürün portföyünü geliştirmeyi başarmıştır. AĞCA METAL SIVAMA Makine parkuru 5 adet sıvama tezgahı, angarajlı presler, hidrolik presler, giyotin, daire makası ve kendi kalıp çalışmalarımızı yaptığımız torna tezgahından oluşmaktadır. Yeni ürün veya kalıp çalışmasından sonraki 3 iş günü içerisinde müşterilerimize adete dönük çalışma yapacağımızı bildirir sahip olduğumuz üretim aşamasındaki rolümüzü yerine getiririz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ağca Metal Sıvama
İletişim Bilgileri
Firma: Ağca Metal Sıvama
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: Mehmet Ağca
Adres: Esentepe Mahallesi, Sultangazi Küçük Sanayii Sitesi, 2951 Sokak No:29/a 10.blok Sultangazi/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 8717720
Web Sitesi: http://www.agcametalsivama.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ağca Metal Sıvama firma bilgileri. Ağca Metal Sıvama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ağca Metal Sıvama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ağca Metal Sıvama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.