Agora Notebook Ve Pc Tamir

Şirket Hakkında
************************************************************** NOTEBOOK VE PC ONARIM MERKEZİ - İZMİR TELEFON : 0232 - 4640027pbx HAKKIMIZDA : 13 yıldır bilgisayar donanımları desteği sektöründeyiz. 2003 yılı itibariyle AGORA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ VE WEB HİZMETLERİ adı altında hizmet vermeye başladık. Teknolojiyi takip etmek yerine en önünde yer almaya çalışıyoruz. İşlerimiz ve referanslarımız bunun göstergesidir.
Agora Notebook Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
************************************************************************************************ HİZMET SAHAMIZ: ● Her marka garantisi bitmiş yada garanti dışı notebookların ve tüm parçalarının tamiri. ● Masaüstü bilgisayarların ve parçalarının tamiri. ● Network sistemi kurulum ve desteği. ● Ağ ve internet güvenliği. ● Arızalı disklerden data kurtarma ● Yedekleme Çözümleri ● Aylık ve yıllık periyodik genel bakımlar ● İkinci El Deposu ************************************************************************************************ TEKNİK SERVİSİMİZDE YAPILAN İŞLEMLER: ● Notebook Upgrade (Donanım yükseltme, hızlandırma) ● Anakart değişimi, tamiri ● Lcd Ekran değişimi, tamiri ● Lcd inverter değişimi, tamiri ● Lcd cover değişimi, tamiri ● Lcd menteşe değişimi, tamiri ● Lcd data kablasu değişimi, tamiri ● Lcd arka kasa değişimi ● Lcd ön çerçeve değişimi ● Ram değişimi, eklenmesi ● Hardisk değişimi, data kurtarma, yedekleme ve transferi ● Ekran kartı değişimi, tamiri ● Ses kartı değişimi, tamiri ● Üst ve alt kasa değişimi, tamiri ● Hoparlör değişimi ● Optik sürücü değişimi, tamiri Tüm sistemler için, ● İşletim sistemi değişimi, yüklenmesi ● Orjinal driver ve program yüklenme
İletişim Bilgileri
Firma: Agora Notebook Ve Pc Tamir
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: Cem Koyuncu
Adres: 1462 Sok.(St. Joseph Sokağı) No:49/A Alsancak/İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4640027
Web Sitesi: www.agorabilgisayar.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Agora Notebook Ve firma bilgileri. Agora Notebook Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Agora Notebook Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Agora Notebook Ve Pc Tamir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.