Ahiyuva Hazır Yapı Teknolojileri

Şirket Hakkında
2007 yılından bugüne sayısız projeye imza atan şirketimiz üretim ve faaliyetlerine Kaman/Kırşehir'de kendine ait fabrikasında devam etme kararı almıştır. Ahiyuva. Hititler döneminde Kırşehir havzasına verilen isimdir. Küçük bir güvenlik kabininden, devasa lüks bir villaya kadar her türlü yaşam alanı inşa ve imalatı gerçekleştiren şirketimiz Tarım, hayvancılık, seracılık, spor tesisleri, lojistik, geri dönüşüm gibi bir çok sektör için de çözüm ortağınız olmaya devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ahiyuva Hazır Yapı Teknolojileri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: Ahi
Adres: Çevreyolu 3km. Kaman
Şehir: Kırşehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2618640
Web Sitesi: www.ahiyuva.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ahiyuva Hazır Yapı firma bilgileri. Ahiyuva Hazır Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ahiyuva Hazır Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ahiyuva Hazır Yapı Teknolojileri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-09-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.