Ahşap Parke Market

Şirket Hakkında
Uzak doğudan Bambu Parke ve Avrupa’dan Lamine Parke ithalatı yapmakta olan firmamız ithalat ağını her geçen gün geliştirmekte ve en son teknoloji zemin parkelerini pazara sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca Romanya’da bulunan üretim tesislerinde fason olarak Meşe Parke imalatı yaptıran firmamız imalattan satış yapmaktadır. Türkiye’nin önde gelen yerli parke markalarının yetkili satış noktası olan Ahşap Parke Market, kaliteden ödün vermeyen, rekabetçi ve cazip fiyatları ön planda tutan, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen politikası ile hizmetinizdedir.
Ahşap Parke Market
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ahşap Parke Market
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
Yetkili Kişi: Abdullah Yılmaz
Adres: Hızırbey Cd. No: 100 Fikirtepe - Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5506558
Web Sitesi: www.ahsapparkemarket.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kalın Üst Tabakalı Cilasız Lamine Parke
Yüzeyi cilasız olan exclusive lamine parkelerin üst katmanında meşe, merbau, sapelli gibi kaliteli ağaçlar kullanılır. Alt katmanında ise kontrplak ...
Ahşap Parke Market firma bilgileri. Ahşap Parke Market adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ahşap Parke Market ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ahşap Parke Market firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.