Ahsen Mobilya

Şirket Hakkında
Firmamız, halkımızın sağlamlık ve fiyatta farklı ürün talebini göz önüne alarak, mobilya sektöründeki bu açığı kapatmak üzere uzun yıllardır çalışmaktadır. Şu anda 4.000 m2 kapalı, 10.000 m2 açık fabrika alanında, işinde uzman personeliyle yurt içine ve yurt dışına hizmet vermektedir.

Önceleri ürünlerimiz ev mobilyası olarak düşünülmüşlerdir. Zaman içinde sağlamlık ve estetik açıdan çok verimli olduklarından dolayı profesyonel kullanıcıların dikkatlerini çekmiştir. Böylelikle firmamızın karyola, ranza, dolap, çalışma masası, kütüphane dolabı gibi ürünleri büyük ölçüde özel yurtlardan talep görmektedir.

Bu talebe cevap vermek için firmamız günümüzün teknolojilerini kullanırken, ürünlerini sürekli geliştirmeye çalışmaktadır.

Bu gün firmamız geldiği noktada, ülkemizin içinde İzmir’den Ardahan’a, Samsun’dan Antalya’ya kadar tüm bölgelerde özel yurt hizmetlerine devam etmektedir.

Ürün satışı sonrası, müşterilerimizle bitmeyecek bir dostluğun başlayacağına inanan firmamız bunun gereği olarak ürünümüzün arkasında sonuna kadar durmaya ve hizmet vermeye devam etmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ahsen Mobilya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: AKIN ÇIĞIRGİL
Adres: GÖLCÜKLER MAH. 787 SOK.NO:3 MENDERES - İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 5501317
Faks: (232) - 7826070
Web Sitesi: www.ahsenmobilya.com.tr
Ürünleri
* DOLAP ANA İSKELETİ ÇAP 42mm METAL SANAYİ BORU ÜZERİNE ELEKTROSTATİK FIRIN BOYA İLE KAPLANMIŞTIR. * İSKELETE, ÇEVRESİ PVC İLE KAPLANMIŞ DEKORATİF S...
* RANZA ANA İSKELETİ ÇAP 42mm METAL SANAYİ BORU ÜZERİNE ELEKTROSTATİK FIRIN BOYA İLE KAPLANMIŞTIR. * İSKELETE, ÇEVRESİ PVC İLE KAPLANMIŞ DEKORATİF S...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ahsen Mobilya firma bilgileri. Ahsen Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ahsen Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ahsen Mobilya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.