Ak Yapı Mühendislik İnş.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 2003 yılında iki inşaat mühendisi tarafından Trabzon da kuruldu. Halen faaliyetini Trabzon ve Türkiye genelinde Kamu ve özel inşaat işleri ile sürdürmektedir. Bitirdiği işlerden bazıları şöyle : Çayırbağı Çok programlı Lise inş. Trabzon Yavuz Selim Futbol Sahası ve tribün inş. Kürtün 50 yataklı devlet hastanesi. Araklı kapalı spor salonu 500 kişilik, Rize İyidere sağlık ocağı. Çaykara halı saha inşaatı, Çaykara karacam kapalı spor salonu, Bayburt kapalı halı saha inş., KTü Büyük onarım inş. Akçaabat belediyesi hizmet binası dış çephe kaplama işi. Gümüşhane Hükümet Konağı dış cephe mantolama ,
Trabzon petrol ofisi deniz terminalı inş. Akaryakıt depolama tankları ve borulama inş.işi. Koza altın işletme tesisi inş. v.s......
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ak Yapı Mühendislik İnş.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Koşman KÖROĞLU ( İnşaat Mühendisi)
Adres: İskenderpaşa mah. Bayraktarlar iş mrk kat 6 No.101 TRABZON
Şehir: Trabzon
Ülke: Türkiye
Telefon: (462) - 3213133
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ak Yapı Mühendislik firma bilgileri. Ak Yapı Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ak Yapı Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ak Yapı Mühendislik İnş.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.