Akademi Danışmanlık

Şirket Hakkında
Akademi danışmanlık olarak amacımız; portföyümüzdeki firmalarımızın cirolarını arttırmak, onları kurumsal firmalar haline getirmektir.Müşterilerimizin bu yapıya ulaşabilmeleri uzun zaman ve emek isteyen bir süreci yanında getirmektir.Biz bu süreci kısaltarak, odak noktalara değinerek müşterilerimizi yüksek cirolar yapan kurumsal sağlam yapıda firmalar yapmaktayız. Dış ticaret, E-ticaret, KOSGEB, yönetim ve pazarlama danışmanlığı, reklam ve tanıtım gibi hizmetler sunarak ;yeni gelişen ve durumları yorumlarken sonuçlandıran biz akademi danışmanlık sizleride portföyümüzde görmek istiyoruz.... Firmamız her gün değişen pazar koşullarına adapte olmak için en son teknolojiyi yakından takip ederek koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamada, kaliteli hizmet vermeyi görev kabul etmiştir....... Sürekli artan müşteri portföyü ile ilişkilerimizi geliştirip, bize iletilen her övgü ve şikâyeti kendimize armağan olarak kabullenmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akademi Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: MUSTAFA AKGÜN
Adres: Tepekule İş Merkezi Anadolu Caddesi No: 40 Kat: 8 - 807 Bayraklı
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4623377
Web Sitesi: www.akademi-danismanlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akademi Danışmanlık firma bilgileri. Akademi Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akademi Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akademi Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.