Akademi Eğitim Danışmanlık Merkezi

"GELECEK NESİLLERİN DAHİLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ."

Şirket Hakkında
Akademi Eğitim Danışmanlık Merkezi Mental Aritmetik Matematik Antalya Kumluca 'daki En Seçkin Eğitim danışmanlık kurumlarından birtanesidir.

Akademi eğitim danışmanlık merkezi - Zihinsel Gelişim ve Mental Aritmetik Eğitimi Merkezi olarak Antalya Kumluca ‘da hizmet vermektedir.
Akademi eğitim danışmanlık merkezi 3.000 yıllık geçmişi olan, günümüzde Japonya'da okullarda zorunlu ders olarak okutulan Abaküs ile Mental Aritmetik Eğitim Metodu ile çocuklarımızın Zihinsel Gelişimlerine katkıda bulunmayı amaç edinen bir grup genç girişimci tarafından kurulmuştur.
Kurucular: A.Sedefgül KAÇMAZ (Fizik Öğretmeni) Soner BAYRAM (Matematik Öğretmeni) Fatih TÜMEN (Matematik Öğretmeni

Mental Aritmetik Eğitimi, 5-12 yaş arasındaki çocuklarda, Zekâ gelişimi sağlayan bir zihinsel gelişim programıdır.

Mental Aritmetik Uzak Doğuda yıllardır okullarda uygulanan, çocuklarda hızlı zihinsel gelişim sağlayan ve aritmetik beceriler kazandıran bir eğitim sistemidir. Bu eğitim sisteminde kullanılan programla çocukların aritmetik işlem yapma hızlarını geliştirip, hesap makinesi kullanmadan işlemleri saniyeler içinde yapmaları sağlanabilir.
Bilindiği gibi insan beyni sağ ve sol lob olarak ikiye ayrılır. Bir çok test sonucunda, beynin sol lobunun konuşma, matematiksel işlemler, diziler, sayılar ve analiz gibi konularda çok üstün olduğu mantıklı ve doğrusal çalıştığı tespit edilmiştir.
Yine beynin sağ lobunda, ritim, hayal kurma, renkler, boyut, müzik gibi fonksiyonların yapıldığı ortaya konmaktadır. Bu bilgilerin ışığında, günümüz başarılı insanı, beynin her iki yarısını da dengeli bir şekilde kullanabilen ve gerektiğinde birinden diğerine kolaylıkla geçebilen insan olarak değerlendiriliyor.

Mental Aritmetik sistemi ile çocuklara kazandırılması hedeflenen zihinsel beceriler olarak; zeka düzeyini arttırmak, konsantrasyonu güçlendirmek, hayal gücünü arttırmak, kendine güven duygusunu güçlendirmek olarak sıralanabilir.
Akademi Eğitim Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akademi Eğitim Danışmanlık Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
Yetkili Kişi: A.Sedefgül KAÇMAZ
Adres: Adres: Meydan Mh. Gürkanlar Sk. Yükseller İş Merkezi Kat:1 No:1 Kumluca / ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 8870082
Web Sitesi: http://www.akademiegitimkumluca.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akademi Eğitim Danışmanlık firma bilgileri. Akademi Eğitim Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akademi Eğitim Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akademi Eğitim Danışmanlık Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.