Akademi Medikal

"Akademi Medikal"

Şirket Hakkında
AKADEMİ MEDİKAL LTD.ŞTİ, 1994 yılında İstanbul da kurulmuş olup, sağlık ürünleri ithalatı, imalatı, dağıtımı ve satış sonrası servis alanında bu tarihten beri sektörde faaliyet göstermektedir.

Ana faaliyet konusu tıbbi medikal amaçlı kullanılan ürünlerin ve belirli ilaçların distribütörlük - bayilik faaliyetleri, bu ürünlerin depolanması, Pazarlama ve satışı olan AKADEMİ MEDİKAL LTD. ŞTİ Bazı ürünlerde Türkiye çapında bazı ürünlerde ise bölgesel olarak müşterilerine hizmet vermektedir.
Akademi Medikal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akademi Medikal
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Oğuz Kurşun
Adres: Beykoz İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 9238888
Web Sitesi: www.academymedical.info
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akademi Medikal firma bilgileri. Akademi Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akademi Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akademi Medikal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.