Akinan Yapı İnşaat, Alçıpan, Boya,

Şirket Hakkında
Akinan Yapı inşaat ve dekorasyon sektöründe yılların deneyimine sahip bir firma olup, müşterilerini birer iş ortağı olarak görmeyi ve onlara hızlı, ekonomik, kaliteli çözümler sunmayı ilke edinmiştir.

Temel hizmetlerimiz; alçı, alçıpan, ısı yalıtım malzemeleri, strafor, profil, dekorasyon, ters-tavan, asma tavan, bölme duvarlar, temelden inşaat, inşaat güçlendirme, boya, inşaat malzemeleri satış ve uygulamalarıdır.

Hedefimiz;

Sözüne sadık, müşterilerine karşı saygılı ve güvenilir iş ortağı olmaktır.

Misyonumuz;

İnşaat sektöründe müşterilerimize anahtar teslimi ve en yüksek kalitede çözümler sunmaktır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Akinan Yapı temelden inşaat, tadilat, bakım ve onarım, her tür çatı işleri, dekorasyon, restorasyon, pimapen ve pimaş, alçıpan, boya-badana ve elektrik işlerinde uzman ekibi ve tecrübesiyle hizmet sunmaktadır.
Müşteriden gelen talepler doğrultusunda proje analizi yapılarak, uygun ve ekonomik fiyat teklifleri sunulur. İster sıfır proje olsun isterse devam eden proje olsun, inşaatlarınızın zamanında bitmesi için gereken teknik destek sağlanır.

İletişim Bilgileri
Firma: Akinan Yapı İnşaat, Alçıpan, Boya,
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Nuh Mete Arslan
Adres: Kocasinan Cad. No: 84
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6611193
Faks: (216) - 6611194
Web Sitesi: http://www.akinanyapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akinan Yapı İnşaat, firma bilgileri. Akinan Yapı İnşaat, adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akinan Yapı İnşaat, ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akinan Yapı İnşaat, Alçıpan, Boya, firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-08-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.