Akoz Grup Elektrostatik Toz Boya

Şirket Hakkında
2005 yılında kurulan AK-ÖZ Grup Ltd. Şti. Ostim İvedik OSB' de 600 metre kare alanı 7 metre 20 cm’lik boya fırını olan tesisinde günümüz teknolojisi ile faaliyet gösteren bir firmadır.

Firmamız elektro statik toz boyama konusunda yılların deneyimini metal üzerine toz boya uygulamasında profesyonelleşmiş ekibiyle beraber sizlere hizmet vermektedir. Müşteri odaklı çalışma prensibini benimsemiş olan firmamız üstün kalite ve güvenceyle tüm metal aksamlara istediğiniz renkte elektro statik toz boya uygulama hizmetleri sunmaktadır. Sürekli kendini geliştiren ve sizlere en iyiyi sunmayı hedefleyen firmamız her türlü elektrostatik toz boyama isteklerinize cevap verebilecek deneyime sahiptir.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla malzemenizi en üst kalitede boyayarak zamanında teslim etmeyi garanti eder sizlerle çalışmayı onur kabul ederiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akoz Grup Elektrostatik Toz Boya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Boya
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: sinan akkaya
Adres: İvedik OSB Öz Anadolu Sanayi Sitesi 1449. Sokak ( Eski 664 ) No:56 Ostim / Yenimahalle / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3946207
Web Sitesi: www.akozgrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akoz Grup Elektrostatik firma bilgileri. Akoz Grup Elektrostatik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akoz Grup Elektrostatik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akoz Grup Elektrostatik Toz Boya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.