Akriliksan

Şirket Hakkında
Corian tezgah mutfaklara banyolara derinlik ve mükemmellik katan yeni nesil tezgahlardır özellikle tek parça yapılabilen ek yerlerini belli etmeyen geniş renk seçenekleri ile her ortama uyum sağlayabilen dekoratif bir üründür farklı tasarımları ile ön plana çıkan corian tezgah hijyenik kir tutmaz antibakteriyel yenilenebilir ve daha birçok özelliklere sahiptir.Corian tezgah uygun fiyatları ile tüm dekoratif alanlarda tercih edilmektedir.Corian tezgah evinizde ve işyerinizde ihtiyaç duyacağınız her türlü alanlarda farklı tasarımları ile en kaliteli ve kısa sürede üretilmektedir.
Akriliksan
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akriliksan
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Zekeriya Albayrak
Adres: Haramidere Sanayi Sitesi G Blok 314 Beylikdüzü İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7280061
Web Sitesi: www.coriantezgah.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akriliksan firma bilgileri. Akriliksan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akriliksan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akriliksan firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-10-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.