Aksan Sağlık Ürünleri Sa.vetic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
___Pudy ve Smart Baby ürünlerinin bütün üretimini T.C. Sağlık Bakanlığının onayıyla yapmaktadır. Uluslararası kalite standartları temelinde yerleşik tesisimiz Yıllık 50.000.000 adet çocuk bezi üretim kapasitesine sahiptir.Tüketici memnuniyetini öncelik edinmiş olan Aksan Sağlık Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında kurulmuştur. Başlangıç olarak bebeklerimizin sağlığı için hertürlü önlemi almanıza yardımcı olmak amacıyla çocuk bezi üretiminine başlayan Aksan Sağlık Ürünleri, her geçen gün yeni bir ürün modeliyle karşınıza gelmektedir.
Firmamızın beklentisi ürün yelpazesini genişletip pazar payını arttırmaktır. Pazar olarak Ortadoğu ve Afrika ülkelerini tercih eden firmamız ihracat ağırlıklı çalışmaktadır.
___Yurt genelindeki satış temsilcilerini her geçen gün arttıran, ana hedefi müşteri memnuniyeti olan, çalışma ve kalite prensiplerinden asla vazgeçmeyen AKTÜRK olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
___Sizlere genç ve uzman bir ekibin dinamizmi ve en son teknoloji ile üretilen bu ürünlerin kalitesini tanıtmaktan gurur duyuyoruz.
Aksan Sağlık Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aksan Sağlık Ürünleri Sa.vetic. Ltd. Şti
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Bebek Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: MEHMET AKTÜRK
Adres: 1.Organize Sanayi Bölgesi 5. Cadde No:23 Başpınar
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3373131
Web Sitesi: www.smartbaby.com www.pudybaby.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Pudy Baby bebek sağlığı konusunda en son teknoloji makinalarda el değmeyen hijyenik ortamda Aksan Sağlık firmasının güvencesiyle üretilmektedir.
SmartBaby bebek sağlığı konusunda en son teknoloji makinalarda el değmeyen hijyenik ortamda Aksan Sağlık firmasının güvencesiyle üretilmektedir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aksan Sağlık Ürünleri Sa.vetic. Ltd. Şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Aksan Sağlık Ürünleri firma bilgileri. Aksan Sağlık Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aksan Sağlık Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aksan Sağlık Ürünleri Sa.vetic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.