Aksel Söve Dekorasyon İnş.san.tic.ltd.şti.

"Geçmişten Gelen Zerafet."

Şirket Hakkında
1998 yılında AKSEL ALÇI DEKORASYON olarak faaliyete başlayan firmamız, 2003 yılında kurumsal şirket kimliği kazanarak 2005 yılında başladığı söve imalatı ile inşaat sektörüne yeni bir heyecan getirmiştir. Aksel Söve gelişen ve yenilenen teknolojik yapısıyla, kaliteli malzemeyi farklı tasarımla ve kusursuz sunarak, mekânlarınıza farklı yaklaşımlar sunmaktadır. Sektörde kaliteyi sürekli artırmak, sektör standartlarını belirleyici olmak temel hedefimizdir. Mamullerimiz 30–39 dansite XPS – EPS ürünlerdir. Üst kaplama malzemesi olarak kullanılan mineral kaplama; silis kum ve 16 değişik kimyasal bağlayıcılardan oluşur. Ürünlerimiz yapısı, kaplaması ve malzemesi ile montaj kolaylığı sağlamakta, her türlü hava şartlarına olan uyumu, yağmur, kar, nem, sıcak, soğuk gibi korozyona sebep olan dış etkenlere dayanıklılığı ile binanızın ömrünü uzatmaktadır. 100 m2’lik bir dış cephe de 3 cm’lik Eps Polistren köpük ile 6 aylik kış döneminde 4, 5 ton fuel-oil’e eşdeğer yakıt tasarrufu sağlanır. DIN 4102’ye göre B3-B2 yanma sınıfında, aleve dayanıklıdır. Yangın sırasında damlama yapmaz. Ürünlerimizin imalatında kullanılan malzemelerin hafifliği ve esnekliği, bina oturmaları, deprem gibi yapıyı oluşturan elamanların hareketine sebep olan değişimlerden doğan bozulmaları asgariye indirmekte, yapı üzerine alternatif malzemeler ile üretilen ürünlere göre çok daha az yük getirmektedir. Ürünlerimizin ömrü, uzman kişilerce doğru bir şekilde uygulandığında bina ömrüne eşdeğerdir. Yıllarca müşterilerimizin güvenini sağlayan geniş ve deneyimli ekibimizle, sınırsız söve model çeşitleriyle, isteğinize bağlı modeller, ölçülendirme ve şekillendirme yapılıp en kısa zamanda teslim edilmektedir. Mekânlarınızdaki estetiği bizimle yakalamanız dileğiyle.
Aksel Söve Dekorasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KONUSUNDA ÜRETİCİ FİRMA OLUP YURTİÇİ VE YURTDIŞI HİZMET POLİTİKASI İLE BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATAN ŞİRKETİMİZ; CEPHE KAPLAMA, MANTOLAMA, SÖVE, KAT SİLMESİ, PAYANDA, FUGA, FUGAMAX VE DEKORASYON ÇALIŞMALARI İLE DEĞERLERİNİZE DEĞER KATMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. (YURTİÇİ VE YURTDIŞI BAYİLİK BAŞVURULARINIZI ALMAYA DEVAM EDİYORUZ.)
İletişim Bilgileri
Firma: Aksel Söve Dekorasyon İnş.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cephe Kaplama
Yetkili Kişi: Adem ÇEVİK
Adres: Hayal Park Civarı Seyhan Adana ademcevik@hotmail.com.tr adm.cvk@gmail.com
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3653730
Web Sitesi: http://www.akseldekorasyon.com
Ürünleri
Dekoratif Sütun
Dekoratif Payanda
Söveler; Binalarınızın kapı ve pencerelerinde dekoratif amaçlı olarak uygulayabileceğiniz kapı ve pencere sövelerimiz kat silmesi ve denizlik olara...
Söveler; Binalarınızın kapı ve pencerelerinde dekoratif amaçlı olarak uygulayabileceğiniz kapı ve pencere sövelerimizi, kat silmesi ve denizlik ola...
Dış Cephe Kağlama Fuga Baskı
İlan Talep ve Teklifleri
Dış Cephe Eps Söve Kaplama Ürün & Uygulama Bayiliği Verilecektir.
ÜRETİMİNİ YAPTIĞIMIZ DIŞ CEPHE KAPLAMA EPS SÖVE ÜRÜNLERİMİZİN YURTİÇİ YURTDIŞI BAYİLİĞİNİ YAPABİLECEK İŞ ORTAKLARI ARAMAKTAYIZ. FİRMAMIZ TEKNOLOJİK AL...
Aksel Söve Dekorasyon firma bilgileri. Aksel Söve Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aksel Söve Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aksel Söve Dekorasyon İnş.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.