Akser Soğutma

"akser,le ürünleriniz hep taze kalsın"

Şirket Hakkında
Akser Soğutma, Adıyaman ili sağlık ocağı cad. no.23*d adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi suat aksoy dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
akser soğutma ile ürünleriniz hep taze kalsın.ticari soğutucular,market reyonları,vitrinli,et ve şarküteri reyonları,pasta teşhir kapalı ve açık sütlükler,ve konusuyla ilgili tüm mühendislik hizmetleri.alış veriş merkezleri,marketler,dinlenme tesisleri,lokantalar,kamu kuruluşları,yemekhane,fast food,et balık,şarküteri hizmeti sunan bütün işyerlerinin çözüm noktası.soğuk hava odaları imalatı hijyen gerektiren tüm ürünleriniz için ürünler üretiriz. soğutma cihazlarımızda sınıfında dünya lideri markalar kullanılmaktadır.akser soğutma satış ve satış sonrası ürünlerin servislik hizmetlerini,montaj ,de montaj işlerini yurt çapında sunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Akser Soğutma
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Enerji » Güneş Enerjisi
Yetkili Kişi: suat aksoy
Adres: sağlık ocağı cad. no.23*d
Şehir: Adıyaman
Ülke: Türkiye
Telefon: (416) - 2140916
Web Sitesi: www ats com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
ticari buzdolapları, zengin mal teşhiri, ürünleri sergileyebileceğiniz estetik modellerdir. istenilen model ve ölçülerde üretilir. ürün moder ölçü...
market reyonu şarküteri reyonu alışveriş merkezleri, hipermarketler, süpermarketler ve diğer satış merkezlerinin et ürünleri, şarküteri ürünleri soğu...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Akser Soğutma firma bilgileri. Akser Soğutma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akser Soğutma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akser Soğutma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.