Aksoylar Endustri

Şirket Hakkında
Sanayinin her türlü alanında ihtiyaç duyulan endüstriyel malzeme ve ekipmanların tedariğine yönelik olarak 2006 yılında İzmitte kurulan firmamız, önce hizmet prensibi ile kaliteden ödün vermeden faaliyetlerine devam etmektedir.


Aksoylar Endüstri,

- İmak Redüktör

- Remak Redüktör

- Duyar Vana

- Klinger Vana

- Sumak pompa’nın

Kocaeli bayiliğini yapmakta olup ana ürün grubu olarak Pompalar, varyatörler, elektrik motorları, hidroforlar, sürücüler(invertörler), aspiratör ve fanlar, blowerlar, vanalar, güç aktarma elemanlarının satışını yapmakta ve tecrübeli kadrosuyla sunduğu teknik destek ile daima müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Firmamız ayrıca tecrübeli kadrosuyla mühendislik proje, teknik danışmanlık hizmetleri vermekte ve özel makina imalatları da yapmaktadır.




Firmamız ayrıca çeşitli çap ve boylarındaki iş parçalarında;delik işleme, alın tornalama, kaynak yapma imkanı sağlayan seyyar takım tezgahlarının satış pazarlamasını yapmakta ve teknik destek sunmaktadır.



Kuruluşundan bu yana geçen süreçte çalışma azmimiz, sağlam iş ahlakımızla şirketimiz büyümüş ve siz değerli müşterilerimizin destek ve katkılarıyla bugünkü konumuna ulaşmıştır. Gelecekte siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için uzmanlaşmayı, kalıcı olabilmeyi ve istikrarlı büyüyüşünü sürdürebilmeyi temel hedefler olarak belirlemiştir.


Aksoylar Endustri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aksoylar Endustri
Sektörü: Makina » Makina Aksamı
İkincil Sektörü:Makina » Makina Parçaları
Yetkili Kişi: selahattin alpay
Adres: Körfez Sanayi Sitesi 405.Blok No:8 İzmit / Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3353081
Faks: (262) - 3353091
Web Sitesi: http://www.aksoylarendustri.com
Ürünleri
redüktör varyatör elektrik motorları pompa zincir dişli kasnak triger
çeşitli çap ve boylarda alın tornalama, delik işleme , kaynak işlemleri yapabilen seyyar takım tezgahları hakkında bilgi almak için bize danışınız
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aksoylar Endustri firma bilgileri. Aksoylar Endustri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aksoylar Endustri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aksoylar Endustri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.