Aktif Fizik Tedavi Merkezi

Şirket Hakkında
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı ve Fizyoterapistler ile hastaları en üst fonksiyonel seviyeye ulaştırmak için hizmet vermektedir.
Özel Aktif Tıp Merkezi, insan odaklı hizmet anlayışı ile güvenilir, bilimsel, etik değerlere bağlı, yenilikçi sağlık merkezi olmayı ilke edinmiştir.
Tıp Merkezlerimiz, hasta ve hasta yakınlarına adil yaklaşımla, insan sağlığına saygılı, hasta güvenliği odaklı, profesyonel ve dinamik personeli ile hizmet vermektedir.
Aktif Fizik Tedavi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aktif Fizik Tedavi Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: Aktif Tıp
Adres: Sahil Mahallesi İzmit - Yalova Karayolu Üzeri No:81 Çiftlikköy / Yalova
Şehir: Yalova
Ülke: Türkiye
Telefon: (226) - 3526666
Web Sitesi: aktiftip@hotmail.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aktif Fizik Tedavi firma bilgileri. Aktif Fizik Tedavi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aktif Fizik Tedavi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aktif Fizik Tedavi Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-04-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.