Aktif Su Sistemleri

Şirket Hakkında
Aktif Su Sistemleri 2013 yılı itibariyle kurulmuştur. Firmamızın kuruluş amacı dalgıç pompa, hidrafor, yangın, sulama, bahçe peyzaj, sondaj, zemin etüdü, yüzme havuzu, arıtma, endüstriyer ponpa sistemleri alanında çalışmalar yapmaktadır.
Vizyonumuz; su sistemleri alanında deneyime ve bilgiye dayalı ileri teknoloji çözümleri sunan, sürekli gelişen ve yenilikleri takip eden, 15 yılı aşmış olan profesyonel altyapıya sahip iş tecrübesine sahiptır.
Aktif Su Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aktif Su Sistemleri
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Sulama
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: izzet yılmaz
Adres: ulu mah çakmak sok no 11/c osmangazi/bursa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2513311
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aktif Su Sistemleri firma bilgileri. Aktif Su Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aktif Su Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aktif Su Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.