Aktivitesepeti Organizasyon Ve Reklamcılık Şti

Şirket Hakkında
Aktivite Sepeti, hizmet veren firmaların televizyon, radyo, internet portalı ve yakında basılacak, ücretsiz olarak dağıtımı yapılacak , yeni dergimiz ile reklamlarını yapmak amaçlı kurulmuş bir projedir.
İçerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz süreci yaşanırken özellikle aktivite hizmetleri sunan firmalar , cafe, bar, restoran, eğlence mekanları, gibi sektörler ağır darbeler aldı. Bu dönem içerisinde işletmelerimizin tanıtım ve duyurularla iş potansiyellerini arttırmayı amaçlıyoruz.

Bildiğiniz gibi reklam hizmet firmalarının imajı ve hizmet kalitelerinin tanıtımları açısından çok büyük önem arz etmektedir.Gerek internet gerek televizyon kanallarında hizmet firmalarının bütçelerine yada konseptlerine uygun oturaklı ve tarz olarak bu reklam sistemini benimsemiş tanıtım programları ve portalları bulunmamaktaydı. Aktivite Sepeti projesi bu ihtiyaç açığını kapatmak amaçlı hazırlandı ve yüksek maliyetleri minimuma indirgedi.Bu amaçla da sadece hizmet firmalarının ayrıntılı reklamlarını yapmak amaçlı bir internet portalı ve televizyon programı oluşturdu.

Aktivite Sepeti işleyiş olarak ;
A) http://www.aktivitesepeti.com internet portalı ,
B) Hayat TV televizyon Kanalı içerisindeki Aktivite Sepeti programı,
C) Çeşitli radyolarda ücretsiz hediye dağıtımı yolu,
D) Yeni basılacak ve ücretsiz dağıtılacak dergimiz
Baz alınarak hizmet firmalarının reklamlarını yapacaktır.

“AKTİVİTE SEPETİ” TV PROGRAMI DETAYI
Türü: Kült
Aktivitesepeti Organizasyon Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aktivitesepeti Organizasyon Ve Reklamcılık Şti
Sektörü: Hizmet » Reklam
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: Ahmet Akif Apak
Adres: Tomtom Mah.Yeni Çarşı Cad.Gürhan Apt.No:12/21 Galatasaray Beyoğlu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2939033
Web Sitesi: www.aktivitesepeti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aktivitesepeti Organizasyon Ve firma bilgileri. Aktivitesepeti Organizasyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aktivitesepeti Organizasyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aktivitesepeti Organizasyon Ve Reklamcılık Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.