Akuçar Ulus.taş.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Akuçar Ulus.taş.tic.ltd.şti., Hatay ili HARAPARASI MAH.RECEP DÜŞER İŞ MERKEZİ NO:24 ANTAKYA/HATAY adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İBRAHİM UÇAR dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Akuçar Ulus.taş.tic.ltd.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: İBRAHİM UÇAR
Adres: HARAPARASI MAH.RECEP DÜŞER İŞ MERKEZİ NO:24 ANTAKYA/HATAY
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 2251301
Faks: (326) - 2251305
Web Sitesi: http://www.akucarnakliyat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ortadoğu Parsiyel Nakliyat
Firmamız Suriye, Ürdün, Lübnan, Suudi Arabistan, Dubai, Katar ülkelerine parsiyel ve komple taşıma yapmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ile çal...
Suriye,ürdün,lübnan,suudi Arabistan,ırak Parsiyel Ve Komple Taşıma
Firmamız ortadoğu ülkelerine parsiyel ve komple taşıma hizmetleri vermektedir. Parsiyel Çıkışlarımız Suriyeye haftalık çarşamba ve cuma günleri çıkı...
Akuçar Ulus.taş.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Akuçar Ulus.taş.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Akuçar Ulus.taş.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Akuçar Ulus.taş.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.