Aladağ Parke

Şirket Hakkında
30 yıldır beton parke taşları, beton bordürleri ve beton boru grupları üretimini yapmakta olan ALADAĞ Yapı ve Beton Elemanları fabrikamız üretimini ileri teknoloji ve el değmeden yapmaktadır. Günlük kapasitemiz 10.000 m2 olup, bütün ürünlerimiz TSE kalite belgesi ile üretilmektedir. Ürünlerimizin üretiminde hammadde olarak yıkanmış, elenmiş, sınıflandırılmış agrega kullanılmaktadır. Satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile yapı sektöründe fark yaratan bir geleneğin ve kendini yenileyen misyonun temsilcisi bulunmaktayız.

Baklava Dilimi Parke Taşı, Dikdörtgen Parke Taşı, Kilitli Parke Taşı, S Parke TaşıBahçe Bordürü, Belediye Bordürü, Karayolları Bordürü, Su Oluğu, Oluk Bordürü, Çimtaşı, Duvar Taşı, Güvenlik Taşı, Büz, Contalı Büz ve Parsel Baca Elemanları ile hizmetinizdeyiz.
Aladağ Parke
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aladağ Parke
Sektörü: İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Muammer Özcan
Adres: Tatlıcak Mahallesi Biriketçiler Sanayi Taşyüzük Sokak No:12 Karatay / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3552962
Web Sitesi: http://www.aladagparke.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aladağ Parke firma bilgileri. Aladağ Parke adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aladağ Parke ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aladağ Parke firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.