Alamarka Vip Elektronik Tic. A.ş.

Şirket Hakkında
Alamarka Vip Elektronik, İstanbul ili Eski Büyükdere Cad. İz Plaza Giz No:4 Kat:14 34398 Maslak/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Gözde Alemli dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
AlaMarka, dünyanın en seçkin markalarını, moda trendlerini kapalı üyelik yapısıyla seçkin müşterilerine sunan lüks yaşam ve alışveriş kulübüdür.
AlaMarka’da Boutique ve Kampanya olmak üzere iki farklı üyelik sistemi mevcuttur.

AlaMarka Boutique üyeliği davet esasına dayanır. Tarafımızdan Boutique’e davet edilen üyeler dünyanın en seçkin markalarına yıl boyunca avantajlı fiyatlarla ulaşma hakkı kazanırlar.. Boutique üyelerimiz aynı zamanda Kampanya bölümümüzden de diledikleri gibi alışveriş yapabilirler.

Kampanya bölümümüz ise, üyelik başvurusu için herkese açıktır. Üyelik başvuruları AlaMarka tarafından onaylandıktan sonra, üyelerimiz kampanya bölümümüzde dilediğince alışveriş yapabilirler. Bu bölümde sınırlı sayıda seçkin ürünler, kısa bir süre boyunca, avantajlı fiyatlar ile satışa sunulur.

AlaMarka’ya hemen üye olarak tüm seçkin markalara tek bir adresten ulaşmaya ve avantajlı fiyatlarla lüks ve güvenli alışverişin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.


İletişim Bilgileri
Firma: Alamarka Vip Elektronik Tic. A.ş.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
Yetkili Kişi: Gözde Alemli
Adres: Eski Büyükdere Cad. İz Plaza Giz No:4 Kat:14 34398 Maslak/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2907494
Web Sitesi: www.alamarka.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alamarka Vip Elektronik firma bilgileri. Alamarka Vip Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alamarka Vip Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alamarka Vip Elektronik Tic. A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.