Alantron Bilisim Ltd. Sti.

Şirket Hakkında
Alantron Bilişim Limited, uluslararası ICANN (Internet Corporation For Assigned Names and Numbers) tarafindan akredite edilmiş ve Com, Net, Org, Info, Biz, Name uzantılı alan adlarını direkt olarak kayıt edebilme ve yönetebilme hakkına sahip bir yazmandır. Bu uzantılı alan adları için sayılı yetkili sistemlerden birinin yöneticisidir ve Türkiyenin ilk ICANN akredite yazmanıdır.
Alantron, alan adının yanısıra web hosting, e-posta hosting, SSL sertifikası gibi entegre çözümler de sunar. Alan adı yönlendirme, e-posta yönlendirme, alan adı kişiselleştirme, kimlik koruma gibi hizmetleri kullanıcılarına ücretsiz ulaştırmaktadır. Alantron yeni nesil AAAA (IPv6) adresleme teknolojisine hazırlığını tamamlamış ve paneline entegre etmiş sayılı yazmanlardan biridir.Alantronun misyonu internet teknolojilerini günlük hayata güvenle sokarak toplumsal ve kültürel gelişime kendi branşında hizmet etmektir.
Alantron Bilisim Ltd.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alantron Bilisim Ltd. Sti.
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Can ERDEM
Adres: KOU YeniKoy Yerleskesi TeknoPark
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 4441625
Web Sitesi: www.alantron.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alantron Bilisim Ltd. firma bilgileri. Alantron Bilisim Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alantron Bilisim Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alantron Bilisim Ltd. Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.