Alarm 35 Güvenlik Kamera Alarm Sistemleri

Şirket Hakkında
Sıcak bir 2003 yılı Ağustos ayında ticaret hayatına başlayan Sent Elektronik Güvenlik Sistemleri ve Lojistik Hizmetler şirketinin bir markası olan Alarm 35 Kamera Güvenlik Sistemleri, en iyi ürünü, en uygun fiyatla, en iyi ödeme seçenekleriyle ve en iyi satış sonrası hizmetleriyle güvenlik sektöründe yer edinmiştir.

Alarm 35 Alarm Kamera Güvenlik Sistemini seçmeniz için 10 sebep.
1.Deneyim, Tecrübe : Alarm 35 Güvenlik Sistemleri Çalışanları, güvenlik konularında gerçek eğitim almış, iş tecrübesi fazla kişilerden seçilmektedir. Teknik Serviste çalışabilmek için en az Elektronik Yüksek Okulu Mezunu olmak gerekir.
2.Kolay Ulaşım : 7 gün/24 saat kesintisiz hizmet sunan Alarm 35 firmamızı aradığınızda hemen ulaşabilirsiniz. Telefonlarımız ve Acil Güvenlik Personelimizin Telefonları 24 saat açık olmakta, her türlü bilgiyi size aktarabilmektedir.
3.Sizinle Aynı Düşüncedeyiz : Alarm 35 %100 Müşteri Memnuniyeti Prensibiyle çalışır. Güvenlik Sisteminizin; Uzun ömürlü olması, Sorunsuz çalışması, Size alarm anında haber verebilmesi gerekir. Kurduğumuz yüzlerce sistemde memnun müşteri edinmek temel amacımızdır. Çünkü her memnun müşteri yeni bir müşteri getirir.
4.Teklif Edilen Ürünlerin Kullanılması : Güvenlik ürünleri binlerce çeşitte ve kullanıcının anlayamayacağı özelliklerde mevcuttur. Alarm 35 kurduğu sistemlerde müşteriye bahsettiği ürünlerden farklı ürünler kullanmaz. Müşterisini Asla Yanıltmaz.
5.Her Bütçeye Uyan Geniş Ürün Yelpazesi : Alarm 35, 19 tane ithalatçı ve üreticinin bayiliğini yürütmekte, her bütçeye uyan sınırsız ürün çeşidiyle hizmet vermektedir. Kamera Sistemlerinde SAMSUNG, Avenir, Knowledge, D-Cam, 3MK, Fujitron, CNB, Neutron ve Balitech ürünlerini kullanmaktadır. Alarm Sistemlerinde Teknim, Vionty, DSC, Mieka, Texecom hırsız alarmlarını güvenle kurmaktadır.
Yangın Alarm Sistemlerinde TSE Belgeli Yangın Alarm Panelleri ile, Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmeliğe göre kurulum yapar.
Alarm 35 Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alarm 35 Güvenlik Kamera Alarm Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Alarm
İkincil Sektörü:Güvenlik » Turnike Sistemleri
Yetkili Kişi: M.Cem TARAGAY
Adres: 7471 Sokak No.46/12 Bayraklı İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3812822
Web Sitesi: http://www.alarm35.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kamera Sistemi Kampanyası İzmir
DVR Kayıt Cihazlı Güvenlik Kamera Sistemi Alarm 35 İzmir Güvenlik Sistemleri, Cctv Kapalı Devre Güvenlik Kamerası Sistemi ile güvenliğinizi sağlam...
Alarm 35 Güvenlik firma bilgileri. Alarm 35 Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alarm 35 Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alarm 35 Güvenlik Kamera Alarm Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.