Albatros Plastik

Şirket Hakkında
Albatros Plastik, 1 Ocak 2002 tarihinde siz değerli müşterilerimize endüstriyel ambalaj malzemeleri konusunda geniş kapsamlı hizmet vermek amacı ile kurulmuştur.
Albatros Plastik, firmamız kuruluş tarihinin yeni olmasına karşın kısa sürede kapasitesinin çok üzerinde bir performans ile müşterilerinin endüstriyel ambalaj konusundaki ihtiyaçlarına cevap verebilmiş ve bunu her geçen gün artan ürün portföyüyle de simgelemiştir.
Albatros Plastik, konusunda uzman personel yapısı ile plastik kasa, plastik palet, çekmeceli kutu ve avadanlık çeşitleri ve olabildiğince ekonomik fiyatları ile değerli müşterilerimize hizmet vermekten onur duyar.
İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Albatros Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Albatros Plastik
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
Yetkili Kişi: Mehmet Akgüç
Adres: Mevlana Mahallesi Namık Kemal Caddesi 7/2 Ataşehir- İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6615366
Web Sitesi: www.albatrosplastik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Albatros Plastik firma bilgileri. Albatros Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Albatros Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Albatros Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.