Alcey Işıklık Temizlik Makinaları

Şirket Hakkında
ALCEY Mühendislik tecrübeli ve eğitimli bir proje ekibiyle teknik çalışmaya önem vermekte, gelişime ve yeniliklere açık bir yol izlemektedir. Teknolojinin yeni imkânlarını sürekli olarak üretimine yansıtmakta olan firmamız bilgisayar destekli tasarım yapmakta ve imalatlarını da bu bilgisayar teknolojisinden yararlanarak üretmektedir. Tasarım konusunda firmamızın her türlü mimarı projeye cevap verebilecek bilgi ve beceriye sahiptir. Sistem çözmek ve müşavirlik hizmetleri vererek sektörde ayrı bir yere sahip olma yolunda çıktığımız ilkelerimizden ayrılmamamız gerektiğinin bilinciyle ve ortaya çıkardığımız eserlerin gururuyla isteklerinize cevap vermeye hazırız.
Alcey Işıklık Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alcey Işıklık Temizlik Makinaları
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Mehmet altun
Adres: İVOKSAN OSTİM MAH. MERKEZ SAN. SİTESİ 588 SOK No: F Blok / 29 OSTİM / ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3947694
Web Sitesi: www.asmaiskeleler.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alcey Işıklık Temizlik firma bilgileri. Alcey Işıklık Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alcey Işıklık Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alcey Işıklık Temizlik Makinaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.