Alcon Kimya Sanayi

"ALCON KİMYA"

Şirket Hakkında
SIVICONTALAR, METAL DOLGU EPOKSİLER, OTO BAKIM ÜRÜNLERİ, SİLİKONLAR, YAPIŞTIRICILAR, KABLO BAĞLARI, TEKNİK SPREYLER ALCON ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR. Kurucumuz Sn. Ali EMEK’in sektörümüzdeki 30 yıllık bilgi birikiminin meyvesi olan ALCON markası; genç ve dinamik çalışanları ve her geçen gün genişleyen müşteri portföyü ile ülkemiz endüstrisinde 1998 yılından itibaren faaliyet göstermektedir.

1998 yılında atılan sağlam temeller; bugün sektörde lokomotif haline gelen ALCON markasının yükselen trendinin çıkış noktasıdır.

Sloganımız olan “ALCON ÇÖZÜM ÜRETİR...” cümlesi; çalışanlarımızın her konuya yaklaşımında benimsedikleri temel prensiptir. Sloganımızdan hareketle; bayilerimiz ve kullanıcılarımıza yönelik her türlü çözümü bulacağımız konusunda iddialıyız.

1998 tarihinde 5 olan ürün çeşidimiz, şu anda 100 kalemin üzerindedir. Kısa sürede gerçekleşen bu çeşitlilik, tüketici memnuniyetinin ve “ALCON ÇÖZÜM ÜRETİR…”iddiamızın doğruluğunu kanıtlamaktadır.

ALCON, şu anki geniş ürün yelpazesiyle yetinmeyip, ihtiyaçların sınırsız oluşunu göz önünde bulundurarak; her yeni gün yeni ürünler geliştirmek ve dünya ticaretinde de ismini duyurmak için çalışmalarını yürütmektedir.

Tüm dünyada kabul görmüş genel kalite normlarına uygun olarak üretilen ürünlerimiz;

– Yapıştırıcılar,
– RTV Sıvı Contalar,
– Silikon ve Mastikler,
– Metal Dolgulu Epoksiler,
– Teknik Ürünler,
– Oto Bakım ve Tamir Ürünleri,
– Yapışkanlı Bantlar,
– Kablo Bağları,
– Teknik Spreyler,
- Anaerobik Sabitleyiciler başlıkları altında toplanmaktadır.

ALCON ilk günkü heyecanıyla “ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR ...”
Alcon Kimya Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
TEKNİK YAPIŞTIRICILAR
RTV SIVI CONTALAR
METAL DOLGULU EPOKSİLER
TEKNİK ÜRÜNLER
OTO BAKIM VE TAMİR ÜRÜNLERİ
YAPIŞKANLI BANTLAR
KABLO BAĞLARI
TEKNİK SPREYLER
ANAEROBİK SABİTLEYİCİLER
SİLİKONLAR
İletişim Bilgileri
Firma: Alcon Kimya Sanayi
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimyasal Ekipmanlar
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kauçuk Ürünleri
Yetkili Kişi: EVREN KUL
Adres: ferhatpaşa mah akdeniz cad no 59 ataşehir istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6610090
Faks: (216) - 6610157
Web Sitesi: www.alcon.com.tr
Ürünleri
AC-90 püskürtüldüğü zeminlerde koruyucu bir film tabakası oluşturarak, pas ve korozyonu önler. AC-90 pas sökücü sprey formülü jaguar cars limited, j....
iki karışımlı çok güçlü endüstriyel kullanıma ve seri imalatlara uygun elektrik izalasyon değeri çok yüksek sertleştikten sonra malzeme ile yaşaya bil...
ALUMİNİUM DOLGULU EPOXY MACUN : tüm alüminyum motor makina gövdeleri, parça tamamlanması, mil yataklarının ve döküm boşluklarının doldurulması için ç...
İlan Talep ve Teklifleri
Çesitli Ülkelerde Distribütörler Arıyoruz
ALCON DA SATILAMAZ DEMEYİN GELİN DİSTRİBÜTÖRLÜK VERİN İMALATINIZ BÜYÜSÜN
Fason Dolum
FASON ÜRETİM TALEPLAERİNİZİ GELİN GÖRÜŞELİM SİZ SADECE TALEP ETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİN KULLANIMINI İSTERSENİZ SATIŞINI RAHATLA SAĞLAYIN
Alcon Kimya Sanayi firma bilgileri. Alcon Kimya Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alcon Kimya Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alcon Kimya Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.