Alda Gayrimenkul

Şirket Hakkında
KONYADA FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZ GAYRİMENKUL VE İNŞAAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTEDİR. GENEL OLARAK YATIRIM AMAÇLI ARAZİLERİN ALIM SATIMI YER ALMAKTADIR.FİRMAMIZIN TEMEL AMACI KONYADA GELECEK VADEDEN VE GELİŞMEKTE OLAN YERLERİ KEŞFEDİP DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE YATIRIMDA YÖN VERMEKTİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alda Gayrimenkul
Sektörü: İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: İLKER DAĞ
Adres: ABDÜLAZİZ MH. ATATÜRK CAD. 137/6
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 8535536
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
KONYA-ANKARA YOLU 2. VE 3. ORGANİZELER ARKASI TEKNOPOL (TOPLU KONUT) MESKEN SAHASI NAZIM İMARLI 10.000 M2 VE ÜZERİ YATIRIM ARSALARI M2 Sİ 4 TL.NOT: TA...
İlan Talep ve Teklifleri
Konya Teknopol (toplu Konut) Mesken Sahası Nazım İmarlı Bölgede Muhtelif Ölçülerde Yatırım Amaçlı Araziler
KONYA-ANKARA YOLU 2. VE 3. ORGANİZE SANAYİLER ARKASI TEKNOPOL (TOPLU KONUT) MESKEN SAHASI NAZIM İMARLI 10.000 M2 VE ÜZERİ YATIRIM ARAZİLERİ M2 Sİ 4 TL...
Alda Gayrimenkul firma bilgileri. Alda Gayrimenkul adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alda Gayrimenkul ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alda Gayrimenkul firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.