Alesta Bilgisayar Hizmetleri

Şirket Hakkında
Firmamız bilgisayar satışı ve teknik servis hizmetini layıkıyla vermektedir. Yetişmiş deneyimli elemanlarımızın tecrübesi sayesinde müşterilerimize hem güvenilir hem de hızlı çözümler sunmaktayız. Firmamız ayrıca bilgisayar ve elektronik piyasasını elinde bulunduran büyük distribütör firmalarda bayilikleri bulundurmaktadır. Her marka netbook, notebook , desktop bilgisayar, yazıcı , yedek parça ve aksesuarları firmamızdan talep edebilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alesta Bilgisayar Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Donanım
Yetkili Kişi: Bilgin Öztürün
Adres: 1775/3 Sk. No:12/B Nergiz-Karşıyaka/İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3690361
Web Sitesi: www.alestabilisim.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alesta Bilgisayar Hizmetleri firma bilgileri. Alesta Bilgisayar Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alesta Bilgisayar Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alesta Bilgisayar Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.