Aleyna Gülten Beauty - Tuzla Güzellik Merkezi

Şirket Hakkında
Tuzla’da 10 yıldan daha uzun deneyimlerimizi Aleyna Gülten Beauty - Tuzla Güzellik Merkezi markamızla siz değerli danışanlarımıza kalıcı makyaj, cilt bakımı, lazer epilasyon, manikür, protez tırnak ve bölgesel incelme gibi sayısız hizmet sunuyoruz. Güler yüzlü iletişimimizle uygulama sayısına ve yoğunluğa bağlı olarak taleplerinizi hızla uygulayıp güne daha güzel, enerjik, bakımlı ve ışıltılı devam etmenizi sağlıyoruz. Bu sayede işinize ve günlük hayatına daha dengeli ve kendine güvenerek devam eden danışanlarımız aynı zamanda bizleri de mutlu ediyor. Sunduğumuz hizmetlere ek olarak kırışık giderici bakım, ipek kirpik, kirpik laminasyon gibi güzellik, estetik ve bakım uygulamalarımızı da ekleyebiliriz. Pazartesi ve cumartesi günleri arası Tuzla’daki merkezimize 09:30-19:30 arasında başvurabilir, deneyimli ve sertifikalı uzmanlarımıza danışabilir veya web sitemiz üzerinden online görüşme sağlayabilirsiniz. Instagram hesabımızı aktif kullanmaktayız, bu sayede birbirinden değerli ve özel danışanlarımıza uyguladığımız işlemleri inceleyip bize aklınızdaki soruları istediğiniz an sorabilirsiniz. Aleyna Gülten Beauty - Tuzla Güzellik Merkezimizde güzelliğinize güzellik katacak her güzellik ve bakım uygulaması profesyonel ellerimiz tarafından size özel uygulanmaktadır.
Aleyna Gülten Beauty
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aleyna Gülten Beauty - Tuzla Güzellik Merkezi
Sektörü: Hizmet » Bakım Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Aleyna Gülten
Adres: Postane Mah. İstasyon Cad. Nalbant İş Merkezi, D:b Blok D:1, 34940 Tuzla/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 3900126
Web Sitesi: https://www.aleynagulten.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aleyna Gülten Beauty firma bilgileri. Aleyna Gülten Beauty adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aleyna Gülten Beauty ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aleyna Gülten Beauty - Tuzla Güzellik Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-05-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.