Alfa Elektrik

Şirket Hakkında

Firmamız 1977 yılında İstanbul Bayrampaşa’da ALFA ELEKTRIK MALZEMELERİ adı altında Anahtar ve Grup Priz üretimine başlamıştır..

ALFA ELEKTRIK, 30 yılı aşkın bir süredir, tasarımdan kalıba, enjeksiyondan montaja, baskıdan ambalajlamaya kadar tüm üretim sürecini kendi tesislerinde yapmaktadır. Ürettiğimiz ürünler olan Anahtar, Grup Prizler ve Aksesuarlar ile Türkiye’nin bu alandaki büyük firmaları arasında yer almaktadır.

Tesisimiz bünyesinde plastik, bakalit, metal kesme, montaj, hazır ürün depoları, kalite laboratuarı ve AR-GE birimleri yer almaktadır. 2003 yılında müşterilerimizden gelen yoğun talep neticesinde yeni ve modern binamızda üretim faaliyetlerine devam etmekteyiz.

Müşterilerimizin ALFA ELEKTRIK ürünlerinin kalitesine olan güveninden dolayı gelen yeni talepler sonucunda ürün portföyünü 300’ün üzerine çıkarmış bulunmaktadır. Son zamanlarda ALFA ELEKTRIK ürünlerine olan yoğun talebin ürün ve kaliteli hizmetlerin sonucunda olduğu ortaya çıkmıştır. Bu çerçevede kalitenin insanlar için sona ermez bir süreç olduğunun farkında olan ALFA ELEKTRIK kalite yolunda hiç ödün vermeden yoluna devam etmektedir.

Ürünlerini Yurtiçi piyasasına satan ALFA ELEKTRIK aynı zamanda Yurtdışında da geniş bir kitleye sahiptir. İhraç ettiğimiz ülkelerin başında RUSYA FEDERASYONU, UKRAYNA, KAZAKİSTAN, AZERBAYCAN, LİTVANYA, ROMANYA, BULGARİSTAN, MOLDOVA, LETONYA, MISIR, SURİYE, İRAN, LİBYA gelmektedir.
Alfa Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alfa Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrik Malzemeleri
Yetkili Kişi: burak atakli
Adres: istanbul bayrampaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 3958956
Web Sitesi: www.alfa-elektrik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alfa Elektrik firma bilgileri. Alfa Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alfa Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alfa Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.