Alfa Endustri

Şirket Hakkında
Alfa Endustri, İstanbul ili Yeşilbağlar Mah. Köknar Sk. No:6 Pendik / İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi okan pamukl dir.
Alfa Endustri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Gümüş iyonlu antibakteriyel toz hammadde satışı antimikrobiyel ve antibakteriyel özelliği taşıyan bu ürünümüz 1350 derece sıcaklığa kadar dayanmaktadır. Antibakteriyelli, antistatikli ve alev gecikticili suni deri pu, pvc, pu/pvc imalatı ve satışı. SUNİ DERİDEN (PU – PVC - PU/PVC) BASKI KAYNAKLI ORTOPEDİK SEDYE MİNDERİ VE KILIFI
Yeni üretim bantımızda, üretimimizde bulunan suni derilerimizden ( PU – PVC - PU/PVC ) her tarafı baskı kaynaklı sıvı geçirmeyen ( batticon – su – idrar ) antistatik, alev geciktiricili ve antibakteriyel özellik kazandırılmış ( akredite edilmiş kuruluşa ait test raporları mevcuttur ) ortopedik sedye minderi imalatına başlamış bulunmaktayız. Sadece alt tabana dikine koyulan fermuar kısmında dikiş bulunmaktadır. İstenilen ebatlarda ve şekilde sedye minderi ister CNC kesim süngerli (alev geciktirici özellikte süngere tarafımızdan verilebilinir ), isterseniz süngersiz sedye kılıfı olarak üretim yapılmaktadır. SUNİ DERİDEN (PU – PVC - PU/PVC) BASKI KAYNAKLI ORTOPEDİK HASTANE YATAĞI MİNDERİ VE YATAK KILIFI Yeni üretim bantımızda, üretimimizde bulunan suni derilerimizden ( PU – PVC - PU/PVC ) her tarafı baskı kaynaklı sıvı geçirmeyen ( batticon – su – idrar ) antistatik, alev geciktiricili ve antibakteriyel özellik kazandırılmış ( akredite edilmiş kuruluşa ait test raporları mevcuttur ) ortopedik hastane yatağı minderi imalatına başlamış bulunmaktayız. Sadece alt tabana dikine koyulan fermuar kısmında dikiş bulunmaktadır. İstenilen ebatlarda ve şekilde hastane yatağı minderi ister CNC kesim süngerli (alev geciktirici özellikte süngere tarafımızdan verilebilinir ), isterseniz süngersiz yatak kılıfı olarak üretim yapılmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Alfa Endustri
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Plastik Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastane Mobilyası
Yetkili Kişi: okan pamukl
Adres: Yeşilbağlar Mah. Köknar Sk. No:6 Pendik / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3890910
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.alfaendustri.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alfa Endustri firma bilgileri. Alfa Endustri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alfa Endustri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alfa Endustri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.