Alfa Nakliyat International Movers

Şirket Hakkında
Tasimacilikta paketleme önemli bir yer tutar. Iyi paketlenmeyen bir esya tasinirken büyük risk tasir. Bu sebeple Alfa Nakliyat profesyonel ekibi ve birinci sinif paketleme malzemeleri ile yüksek kaliteli paketleme hizmetleri sunmaktadir. Paketlenmesi yapilacak esyanin cinsine ve hacmine göre muhtelif ebatlarda karton koliler kullanilmaktadir. Kristal ve cam esyalar için mukavemeti yüksek karton koliler, yatak ve silteler için özel olarak hazirlanmis yatak kolileri, elbiseler için yatay ve askili yüksek boy koliler, mobilya ve beyaz esyalar için patlak (balonlu) naylon, kraft kagidi (üç kat), tirtirli kagit kullanilmaktadir. Cam esyalariniz son derce temiz beyaz cam kagitlari ile sarilmaktadir. Mermer, büyük cam ve ayna için özel tahta kafes imalati, antika esyalar içinde özel bir paketleme yapilmaktadir. Hizmetlerimiz hakkinda daha detayli bilgi alabilmek için www.alfaintlmovers.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Alfa Nakliyat International
Ürün-Hizmetleri Hakkında
* Şehir içi evden eve eşya taşıması
* Şehirler arası ev eşyası taşımas
* Uluslararası ev eşyası taşıması
* Ofis Taşıması
* Gümrükleme Hizmetleri
* Mavi Plaka işlemleri
* Hava yolu ile canlı hayvan nakliyesi
* Depolama
* Sigorta
* Sanat Eserleri Taşıması
* Yabancılara ait çalışma müsaadesi ve ikamet tezkeresi temini
İletişim Bilgileri
Firma: Alfa Nakliyat International Movers
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Cenk İgot
Adres: 1462 Sok. No: 86/A Alsancak - Izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4410152
Faks: (232) - 4410153
Web Sitesi: www.alfaintlmovers.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alfa Nakliyat International firma bilgileri. Alfa Nakliyat International adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alfa Nakliyat International ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alfa Nakliyat International Movers firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.