Ali Riza Usta Tanker San.

Şirket Hakkında
Araç üstü ekipman, tank ve muhtelif tank imalatı ile 1979 yılında üretime başlayan Ali Rıza Usta Tanker Sanayii estetik, kalite anlayışı ve kullanıcıya verdiği güveninde desteğiyle hizmetlerini Araç üstü tank ve Semi trailer tanker konusunda yoğunlaştırdı.
Üretimde standardizasyon ve müşteri beklentilerinin en kısa zamanda karşılanması sağlayan firmamız klasik tanker üretiminin yanı sıra özel amaçlı tankerler, silobas, damper, askeri hizmet aracı, dorse ve alüminyum tanker imalatlarını ISO kalite belgeli ve güvenceli bir şekilde başarı ile üretmektedir.
Firmamızın sunduğu kalite ve teknoloji avantajlarını sizlere sunmaktan onur duyacağımızı belirtir, değerli görüşlerinizi bekleriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiyede klasik tanker üretiminde bir marka olan yanı sıra firmamız özel amaçlı tankerler, silobas, damper, askeri hizmet aracı, dorse ve alüminyum tanker imalatlarını ISO kalite belgeli ve güvenceli bir şekilde başarı ile üretmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ali Riza Usta Tanker San.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Osman TUNCER
Adres: Ankara-Adana cevre yolu 4. Km
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3426000
Faks: (332) - 3426004
Web Sitesi: http://www.alirizausta.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ali Riza Usta firma bilgileri. Ali Riza Usta adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ali Riza Usta ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ali Riza Usta Tanker San. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.