Ali Uras Trading

Şirket Hakkında
Kuruluşundaki "Tüketici memnuniyeti ve güven ” ilkesinden taviz vermeyen Ali Uras Trading; Gıda, Mobilya, Tekstil ve Tarım & Hayvancılık makineleri ve yedek parçaları alanında üstün hizmet kalitesi ilkesi ve uygun fiyat politikasıyla hizmet veren bir Türk firmasıdır.

1980 yılında bir bakkal dükkanı ile başlayan ticari öykümüz, sözleşmeli olarak damızlık yumurta ve broiler üreticisi olarak halen devam etmektedir. Tarım alanında köklü tecrübeye sahip olan firmamız kendi yetiştirdiği ürünlerini ve sözleşme yaptığı çiftçilerin ürünlerini çeşitli pazarlara servis etmektedir. Mobilya, Tekstil ve Tarım & Hayvancılık makineleri ve yedek parçaları sektörlerinde ticaretini halen sürdüren Ali Uras Trading, iştiraki olduğu firmaların bu ürünlerini dünya pazarına sunmaktadır.

Ali Uras Trading'in amacı; faaliyet gösterdiği alanlarda, yerli ve dünya pazarında değerli ve güvenilir bir tedarikçi olmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ali Uras Trading
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: Ali İhsan Ata
Adres: Lalaşahin Mahallesi Set Boyu Sokak No:3/5 Mustafakemalpasa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6143528
Web Sitesi: www.aliuras.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ali Uras Trading firma bilgileri. Ali Uras Trading adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ali Uras Trading ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ali Uras Trading firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-09-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.