Alkalife

"Sağlık için Alkali su için!"

Şirket Hakkında
Günümüzde pek çok bilim adamı, doktor ve konusunda uzman sağlık kuruluşunun kabul ettiği üzere; aşırı asidite, insan vücudunda tahribat yapmakta ve bazı ciddi hastalıklara sebep olmaktadır. Temel amacımız;aşırı asiditenin, insan vücuduna olan zararlı etkileri ve yol açtığı hastalıklar hakkında bilgi vererek, bu zararlı etkilere karşı güvenli, ekonomik kolay ve uygulanabilir çözümler önermektir.


Aşırı asiditenin vücudumuzda neden olduğu bu tahribatı ve bizleri karşı karşıya bırakabileceği hastalıkları önlemek için alkali yaşama geçiş konusunda farklı yollar önerilse de “en kolay” ve “en güvenilir” yol; Alkali Su tüketmektir. Alkalife ürünleri, sağlıklı yaşamın ve uzun süre genç kalmanın anahtarı olan alkali yaşam konusunda sizlere, en uygun ürünleri sunmaktadır.
Alkalife
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Amerikan Sağlık Örgütü (FDA) onaylı Corwood Laboratuarlarında üretilmiş ve T.C. Tarım Bakanlığı izinli Alkalife, patentli bir alkali konsantrasyondur. Bir bardak su içine katılan 3-4 damla Alkalife, normal içme suyunuzu yüksek pH’li alkali suya dönüştürür. Video için tıklayınız


37ml’lik ambalaj içinde sunulan alkali damlayı rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Alkalife damlanın taşınabilir olması, vücudunuzun ihtiyacı olan yüksek pH’lı alkali suyu istediğiniz zaman, istediğiniz yerde zahmetsizce içebilmenize olanak sağlar.


Alkalife ile maksimumum fayda sağlamak için günde ortalama 5 bardak yüksek pH’lı alkali su içmeniz önerilir.

ÜRÜNÜN FAYDALARI


Yaşam boyu tükettiğimiz gıdaların, vücudumuzun ihtiyacı olan enerjiye dönüşmesi “oksidasyon” ile olur. Ancak aldığımız gıdaları enerjiye dönüştüren bu oksidasyon süreci sonrasında asidik atıklar ortaya çıkar.


Vücudumuz, bu atıkların büyük bir bölümünü, idrar ve terleme yoluyla atar fakat tamamından kurtulamaz. Atılamayan asidik atıklar, zaman geçtikçe vücudumuzun bazı bölgelerinde birikmeye başlar. Örneğin; Kolestrol, yağ asitleri, ürik asit, böbrek taşları, üre, sülfat ve fosfatlar bu birikimin sonucudur. Sonuçta, vücudumuzda biriken bu atıklar, hem hızlı yaşlanmaya hem de yaşlılığa bağlı pek çok dejenerif hastalığın başlamasına neden olur.


Uzun süre genç kalmak ve hastalıklardan korunmak için, asidik atıkları nötralize ederek onların vücuttan atılmalarını sağlamak gerekir. Bunun da en güvenli ve kolay yolu alkali su içmektir.























İletişim Bilgileri
Firma: Alkalife
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Hicret Akarsu
Adres: Bağdat cad.No:47/6 Kızıltoprak/Kadıköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4440477
Faks: (216) - 3370834
Web Sitesi: http://www.alkalife.com.tr
Ürünleri
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Amerikan Sağlık Örgütü (FDA) onaylı Corwood Laboratuarlarında üretilmiş ve T.C. Tarım Bakanlığı izinli Alkalife, patentli bir alka...
İlan Talep ve Teklifleri
Alkalife Bayiliği Vermek İstiyorum.
FİRMAMIZ VEGA İMPEKS LTD.ŞTİ.ALKALİFE PH YÜKSELTİCİ DAMLANIN TÜRKİYE YETKİLİ DİSTRÜBİTÖRÜDÜR.ALKALİFE MARKALI ÜRÜNÜN SATIŞ VE DAĞITICILIĞINI YAPMAKTAD...
Alkalife firma bilgileri. Alkalife adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkalife ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkalife firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.