Alkan Ambalaj İç Ve Dış Tic

Şirket Hakkında
Alkan Ambalaj İç, İstanbul ili Rami kışla caddesi 3.Emintaş san sitesi no:77 adresinde bulunmaktadır. Firma Ambalaj » Ambalaj Sanayi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Oktay ALKAN dir.
Alkan Ambalaj İç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ALKAN,
Plastik sektöründe yürütme sorumluluğuna sahip yönetimi ve alanında eğitimli tüm çalışanları ile kaliteyi, müşteri memnuniyetini ve sürekli gelişme anlayışını temel esas kabul etmiştir.

Günümüzün global dünyasında gelişen ve değişen tüm teknolojik imkanları en iyi şartlarda değerlendirerek modern makinalarla, kaliteli ürünlerle ülkemizin plastik ambalaj sektöründe en iyi hizmeti vermeyi ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamayı bir ilke olarak kabul etmiştir.

2007 yılında üretim teknolojimize yönelik yaptığımız yatırımlarımız ile hem üretim kapasitemizi arttırdık hemde Plastik Ambalaj imalatında kalite çıtasını yükselttik.

Amacımız bugün olduğu gibi yarında siz değerli müşterilerimize en kaliteli ürünü en kısa sürede sunabilmektir.

İletişim Bilgileri
Firma: Alkan Ambalaj İç Ve Dış Tic
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
Yetkili Kişi: Oktay ALKAN
Adres: Rami kışla caddesi 3.Emintaş san sitesi no:77
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5011061
Faks: (212) - 5010023
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Baskılı / Baskısız Market Poşeti, Naylon Torba Ve Manav Poşeti İmalatı.
***Baskılı-Baskısız Market Poşeti Naylon Torba Hışır Market Poşeti - H.D.P.E. Hışır Market Çanta - Takviyeli – El Geçme – Brotel Saplı - PE Naylon ...
Alkan Ambalaj İç firma bilgileri. Alkan Ambalaj İç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkan Ambalaj İç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkan Ambalaj İç Ve Dış Tic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.