Alkan Elektronik.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Firmamız, Lehimleme ve Lehim sökme, (smd) Lehimleme ve Sökme İstasyonları, Elektronik Labaratuvar Test Cihazları ve Antistatik (ESD) Ortam Ekipmanları, Isıyla Daralan Makaron, Röle (Finder&Omron-Nais) Reed Röle, LCD ve LED, Elektromekanik, iletken-Yarı iletken Komponent Devre Elemanlarının ithalatını ve toptan satışını yapmaktadır.
Firmamız Üretici, Ar-Ge çalışmaları yapan firmalara kaliteli ürün ve ekonomik uygunlukla tedarikçi olma çizgisini tecrübeleriyle uzun yıllardır yansıtmaktadır. Teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, belirlenilen talepler doğrultusunda da zamanında gerekli stoklamaları yaparak hem üretim aksamalarının önüne geçilmekte, hem de müşterilerine minimum maliyetleme ve kolaylık sağlamaktadır.
Ticari sektöre, 1990 yılında Bankalar Caddesi / Karaköyde şahıs firması olarak başlayan firmamız, 1996 yılında düzenli ithalatlara başlamış, 1997 yılında da şirketleşmiştir.
2003 yılı itibari ilede, yeni adresimizde ELEKTRONİK CENTER olarak yapılanan FRANSIZ GEÇİDİ TİCARET MERKEZİNDE ticari faaliyetlerimizi devam ettirmekteyiz. FRANSIZ GEÇİDİ ELEKTRONİK CENTER içinde ve çevresinde Türkiye `nin elektronik malzeme ihtiyacının büyük bölümünü karşılayan potansiyele sahip ithalatçı firmaları bulundurmaktadır.
Tarihindeki güzel mimarisiyle, dokusu bozulmadan özenle restore edilmiş FRANSIZ GEÇİDİ ELEKRONİK CENTER Karaköy sahilinde, İstanbul`un görülmeye değer tarihi güzel mekanları arasında da yerini almaktadır.
Alkan Elektronik.san.tic.ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alkan Elektronik.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Röle
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Devre
Yetkili Kişi: Ali ALKAN
Adres: Rıhtım caddesi FRANSIZ GEÇİDİ ELEKTRONİK CENTER A BLOK NO:1 KARAKÖY-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2449920
Web Sitesi: www.alkanelectronic.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alkan Elektronik.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Alkan Elektronik.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkan Elektronik.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkan Elektronik.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.