Alkan Hukuk Bürosu

Şirket Hakkında
Alkan Hukuk Bürosu Av. Bülent Alkan tarafından 2003 yılında İstanbulda kurulmuştur. Kurulduğu günden günümüze kadar müvekkillerin ihtiyaçları doğrultusunda menfaatlerine en uygun şekilde hukuki problemlerinin çözümü konusunda yüksek kalitede ve profesyonel şekilde hizmete devam etmektedir. Büromuz 15 seneyi aşkın hukuk tecrübesiyle ve bilgi birikimiyle şahıs ve şirket müvekkillerden oluşan saygın bir kariyere sahiptir. Ağırlıklı olarak özel hukuk alanında faaliyet gösteren büromuz, hukuki danışmanlıktan dava takibine ve icra aşamalarına kadar her türlü hukuki desteği vermektedir. Büromuz sahip olduğu vizyon ve hizmet anlayışıyla uyuşmazlıklara en uygun çözümler bulmaktadır. En önemli ilkelerimiz sorumluluğumuzun bilincinde ve çözüm odaklı titiz bir şekilde çalışmamızdır.

Alkan Hukuk Bürosu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alkan Hukuk Bürosu
Sektörü: Hizmet » Hukuk
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Bülent Alkan
Adres: Çobançeşme Mahallesi, Çobançeşme Mah. Sanayi Cad. Nish İstanbul Rezidence No:44 B Blok, D:67, 34196 Bahçelievler/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6319626
Web Sitesi: https://www.bulentalkan.av.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alkan Hukuk Bürosu firma bilgileri. Alkan Hukuk Bürosu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkan Hukuk Bürosu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkan Hukuk Bürosu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.