Alkan İlaçlama Ve Çevre Sağlığı Hizmetleri

Şirket Hakkında
İnsana ve çevreye en az etkili, kokusuz, leke bırakmayan, kalıcı, ortamı terk etmeden, garantili, dünya sağlık örgütü onaylı ve sağlık bakanlığı ruhsatlı kimyasallarla ziraat müh / mesul müdür önderliğinde deneyimli ve profesyonel kadromuzla her türlü haşere mücadelesi yapılır. Hizmet alanlarımız, daire apartman, gıda üretim ve satış yerleri, mağaza ve alışveriş merkezleri, otel, fabrika v.b
Alkan İlaçlama Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Alkan İlaçlama Ve Çevre Sağlığı Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Peyzaj
Yetkili Kişi: Serkan Alkan
Adres: Firmamız haşere ilaçlama ve peyzaj hizmetlerini müşterisine önem vererek , dürüstlük, devamlılık prensipleriyle hep en iyisini yapmaya çalışarak bu kategoride hep daha iyisini sunmaya çalışır
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3735310
Web Sitesi: www.alkanilaclama.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Alkan İlaçlama Ve firma bilgileri. Alkan İlaçlama Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Alkan İlaçlama Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Alkan İlaçlama Ve Çevre Sağlığı Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.